Дистанційне навчання

Дистанційне навчання в гімназії організоване за допомогою таких сервісів:

            Відповідно Стратегії організації освітнього процесу в закладі освіти під час навчання з використанням елементів дистанційного навчання вчителі проводять не менше 30% уроків в синхронному режимі (Meet) від загальної кількості уроків з кожного предмету. В Google Class кожен педагог розміщує інформацію та завдання відповідно розкладу кожного класу, уроки проводяться в синхронному та асинхронному режимі.

             Вчителі враховують допустимий обсяг домашніх завдань для кожного класу. 

             Весь матеріал, наданий педагогами учням, відповідає навчальним програмам.

            Для перевірки знань вчителі використовують різні завдання під час проведення уроків в синхронному режимі: усне опитування, посилання на вправи LearningApps. Під час асинхронних уроків-тестові завдання, узагальнення інформації в таблицю, виконання вправ з підручника. Після перевірки завдань вчитель надає зворотній зв’язок відразу під час онлайн-уроку узагальнено, не конкретизуючи помилки конкретного учня  або за допомогою текстового повідомлення конкретному учню.

           Вчителі активно використовують електронні репозитарії освітнього контенту, а саме відеопояснення інших вчителів, інфографіку, документальні відеоролики (YouTube), відеоуроки Всеукраїнської школи онлайн, готові тестові завдання освітніх проєктів «На урок», «Всеосвіта» та LearningApps.

Шановні батьки.


Дистанційне навчання потребує самоорганізації дитини та вашого контролю. Щоб ваша дитина могла якісно навчатися дистанційно, вам потрібно докласти певних зусиль.

1)    Налаштуйте розпорядок дня:

 

2)    Налаштуйте дитину на дистанційне навчання:


Електронні ресурси для кращого засвоєння навчальних програм